Varo Logo

VARO Golf Event

Lekker eten, buiten ontspannen sporten en met een drankje bijpraten met mensen uit het vak. De 11de editie van het VARO Golf Event wordt ongetwijfeld ook weer een memorabele editie. Wij kunnen niet wachten. Donderdag 20 juni 2024 gaat het gebeuren en u bent van harte welkom op Golfclub Oude Maas in Rhoon.

WAAR?
Golfclub Oude Maas, Veerweg 2A, Rhoon
WANNEER?
Donderdag 20 juni 2024

Ready for a Texas Scramble?

Tijdens het VARO Golf Event kunnen de liefhebbers een Texas Scramble wedstrijd spelen. Dan gaat u in teams van minimaal 3 spelers de baan op. Alle teamleden slaan af waarna ze de bal met de beste ligging kiezen. De andere ballen worden binnen 1 clublengte van deze bal geplaatst. En dit herhaalt zich bij elke nieuwe slag totdat alle holes zijn gespeeld. Dan is het winnende team bekend en zij gaan met de felbegeerde VARO-wisselbeker naar huis.

Programma - teamwedstrijd:

 • Ontvangst & lunch

  11.30 uur - 12.30 uur
 • Hoofdprogramma

  12.30 uur - 18.00 uur
 • Borrel, prijsuitreiking & diner

  aansluitend

Voor beginnende golfers: golfclinic of masterclass.

Heeft u geen ervaring met golf, geen golfbaanpermissie of geen handicap 54 of lager? Geen probleem! Want speciaal voor beginners is er een golfclinic. Golfde u al vaker, dan is de masterclass meer iets voor u. Zo kan iedereen naast netwerken, eten en drinken, ook actief genieten van de golfsport.

Alternatief programma

Stap in een wereld waar passie, doelgerichtheid, wilskracht en focus de sleutels zijn tot succes, zowel professioneel als persoonlijk. Laat u inspireren door Marichelle de Jong, voormalig Europees bokskampioene, die haar unieke inzichten en ervaringen deelt om u te motiveren uw grenzen te verleggen. Deze sessie is niet zomaar een lezing; het is een wake-up call om het beste uit uzelf te halen.

Aansluitend vindt een dynamische clinic plaats, in de frisse buitenlucht, gericht op het behalen van doelen, mentale en fysieke versterking en het belang van samenwerken. Deze hands-on ervaring biedt praktische tools voor veerkracht en succes, geleid door de principes van een kampioen. Bereid u voor op een krachtige boost die uw perspectief voorgoed zal veranderen.

Programma - masterclass, golfclinic & alternatief programma:

 • Ontvangst & lunch

  14:00 uur - 15:00 uur
 • Hoofdprogramma

  15.00 uur - 18.00 uur
 • Borrel, prijsuitreiking & diner

  aansluitend

Parkeren

De locatie van het evenement is goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar.

Locatie
Golfclub Oude Maas, Veerweg 2A, Rhoon

Let op!

U wordt door ons persoonlijk uitgenodigd. Als u een collega of partner wilt aanmelden, stuur ons dan even een mailtje met de persoonsgegevens, dan sturen wij hem of haar een persoonlijke uitnodiging.

Contact

Heeft u een vraag? U kunt ons hier bereiken.

Selecteer een geldig formulier

Telefoon
+31 (0)88 100 7000