Varo Logo

VARO Golf Event

Lekker eten, buiten ontspannen sporten en met een drankje bijpraten met mensen uit het vak. De 10de editie van het VARO Golf Event wordt ongetwijfeld één groot feest. Wij kunnen niet wachten. Donderdag 15 juni 2023 gaat het gebeuren en u bent van harte welkom op Golfclub Oude Maas in Rhoon.

WAAR?
Golfclub “Oude Maas”, Veerweg 2A, Rhoon
WANNEER?
Donderdag 15 juni 2023

Ready for a Texas Scramble?

Tijdens het VARO Golf Event kunnen de liefhebbers een Texas Scramble wedstrijd spelen. Dan gaat u in teams van minimaal 3 spelers de baan op. Alle teamleden slaan af waarna ze de bal met de beste ligging kiezen. De andere ballen worden binnen 1 clublengte van deze bal geplaatst. En dit herhaalt zich bij elke nieuwe slag totdat alle holes zijn gespeeld. Dan is het winnende team bekend en zij gaan met de felbegeerde VARO-wisselbeker naar huis.

Programma - Wedstrijd

 • Ontvangst & lunch

  11.30 uur - 12.30 uur
 • Hoofdprogramma

  12.30 uur - 18.00 uur
 • Borrel, prijsuitreiking & diner

  aansluitend
Voor de beginnende golfers

Golfclinic of Masterclass

Heeft u geen ervaring met golf, geen golfbaanpermissie of geen handicap 54 of lager? Geen probleem! Want speciaal voor beginners is er een golfclinic. Golfde u al vaker, dan is de masterclass meer iets voor u. Zo kan iedereen naast netwerken, eten en drinken, ook actief genieten van de golfsport.

Alternatief programma

E-chopper tour

Dit jaar hebben we ook weer een alternatief programma voor de mensen die niet willen golfen, maar toch de hele middag aanwezig willen zijn. Na de veiligheidsuitleg is het rijden maar. Op de E-chopper rijdt u een mooie route rondom de golfbaan en de Rhoonse Grienden. Een route waarbij genoeg te zien en te beleven is onderweg!

Programma - Clinic, Masterclass & E-chopper tour

 • Ontvangst & lunch

  14:00 uur - 15:00 uur
 • Hoofdprogramma

  15.00 uur - 18.00 uur
 • Borrel, prijsuitreiking & diner

  aansluitend

Parkeren

De locatie van het evenement is goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar.

Locatie
Golfclub Oude Maas, Veerweg 2A, Rhoon

Let op!

U wordt door ons persoonlijk uitgenodigd. Als u een collega of partner wilt aanmelden, stuur ons dan even een mailtje met de persoonsgegevens, dan sturen wij hem of haar een persoonlijke uitnodiging.

REGISTRATIE
FORMULIER

Contact

Heeft u een vraag? U kunt ons hier bereiken.

Contact Us Varo Golf Event

Telefoon
+31 (0)88 100 7000