Varo Logo

VARO in Rotterdam is verhuisd. Naar een prachtig kantoor in het World Port Center aan de Wilhelminakade 919 in Rotterdam waar we heel erg trots op zijn. Daarom organiseren we op zaterdag 1 juli een VARO Benelux familie open dag! Dit is een uitstekende gelegenheid je naasten je nieuwe werkplek te laten zien.

Van alles te zien en te beleven
Op de 8ste en 9de etage vind je de ideale, moderne werkomgeving voor een dynamisch bedrijf in de energie sector. Met een spectaculair uitzicht over een uniek stuk Rotterdam. Maar er is 1 juli nog heel veel meer te zien en te doen. Voor jong en oud.

WAAR?
World Port Center - Wilhelminakade 919 - Rotterdam
WANNEER?
Zaterdag 1 juli 2023

Het programma van de dag

Tijdens de open dag kun je kennismaken met de partners en familie van collega's, heerlijke (kinder)koffie drinken, een culinair hapje en een lekker drankje nemen. Voor de kinderen zetten wij een speciaal kidslaboratorium op. Hier kunnen zij genieten van een zinderende energieshow, om de kracht van statische elektriciteit te ervaren. En gaan zij zelf als energie experts aan de slag met het uitvoeren van spannende proefjes, waar je haren letterlijk van overeind gaan staan. Ga samen op speurtocht door het hele pand en bekijk een film in de VARO bioscoop.

Say energy!
Als mooi aandenken aan een bijzondere dag kun je ook nog een gezinsportret laten maken in de fotostudio.

EXTRA: Wandeltocht - Beleef Rotterdam

Als extra uitsmijter op de open dag kun je ook meedoen aan de Beleef Rotterdam wandeltocht in de omgeving. Dat is een unieke stadstoer met een lokale gids die allerlei persoonlijke verhalen, interessante facts & figures, de hotspots en bezienswaardigheden deelt met de gasten. Tijdens de toer speel je mee in 'De Grote Rotterdam Kennis Quiz!' en de winnaar wint een typisch Rotterdamse hoofdprijs! De leukste manier om Rotterdam te ontdekken en te beleven. Als afsluiting wordt er op een verrassende plek een ode aan Rotterdam voorgedragen door een local hero. Te leuk!

Tijdvak 1

 • Evenement

  11:00 - 12:30 uur
 • Wandeltocht - Beleef Rotterdam

  12:30 - 13.30 uur

Tijdvak 2

 • Evenement

  13:00 - 14:30 uur
 • Wandeltocht - Beleef Rotterdam

  14:30 - 15.30 uur

Ben je erbij? Kies je tijdvak

Er zijn zaterdag 1 juli twee tijdvakken. Laat ons via onderstaand formulier weten in welk tijdvak je wilt komen, of je deelneemt aan de Beleef Rotterdam wandeltocht en hoeveel familieleden je meeneemt (maximaal 5 personen in totaal). Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 9 juni.

REGISTRATIE
FORMULIER

De registratie voor de VARO familie open dag is helaas gesloten. Je aanmelding kan helaas niet meer verwerkt worden.

Parkeren

De locatie van het evenement is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn die dag voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar. Parkeerkosten worden vergoed.

Location
VARO Energy Rotterdam
World Port Center
Wilhelminakade 919 – 3072 AP – Rotterdam

Contact

Heb je een vraag? Je kunt ons hier bereiken.

Contact Us Varo Golf Event

Telefoon
+31 (0)88 100 7000