Varo Logo

VARO
10 JAAR
15 SEPTEMBER 2022

Laat Je Verrassen!

Heb jij ook zo’n zin in een feest met al je VARO Benelux collega’s? Om je culinair te laten verrassen met heerlijk eten en drinken en geweldige muziek? Dan ben je hier op de juiste plek om je aan te melden voor het 10e verjaardagsfeest van VARO. Wij vinden het super dat je erbij gaat zijn!

Waar
Het Zalmhuis Schaardijk 396 Capelle aan den IJssel
Wanneer
Donderdag 15 september 17:00 tot 22:00 uur
Voor wie
Voor jou & al je VARO Benelux collega’s

Wat gaan we doen?

Het is dankzij een ieders betrokkenheid en harde werk dat VARO in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot een serieuze speler op de energiemarkt. Dus de 10e verjaardag van onze mooie organisatie gaan we samen met jou uitgebreid vieren in Het Zalmhuis. We gaan met zijn allen heerlijk eten, genieten van een ongeëvenaard uitzicht en geweldige muziek. Kortom: we gaan er een onvergetelijk feest van maken!

Voor ervaren golfers: teamtoernooi
Tijdens deze golfdag is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om aan een wedstrijd deel te nemen. Als wedstrijdvorm hanteren we ‘Texas Scramble’. Dit betekent dat u in vooraf ingedeelde teams van minimaal 3 spelers de baan op gaat. Daar slaan alle teamleden af waarna zij de bal met de beste ligging kiezen. De overige ballen worden opgenomen en geplaatst binnen 1 clublengte van deze bal. Dit herhaalt zich bij elke nieuwe slag totdat is uitgeholed. Als alle holes zijn gespeeld, is het winnende team bekend: zij gaan met de felbegeerde VARO Golf Event wisselbeker naar huis!
Voor beginnende golfers: masterclass & golfclinic
Golfde u al vaker of nam u meer dan drie keer deel aan deze golfclinic? Dan is een masterclass wellicht iets voor u. Heeft u geen ervaring in de golfsport, geen golfbaanpermissie of geen handicap 54? Geen probleem! Want speciaal voor beginners is er ook dit jaar een golfclinic. Zo kunt u naast netwerken, eten en drinken ook nog genieten van dit prachtige spel met ‘ijzer’ en bal.
Alternatief programma: workshop laser kleiduifschieten
Dit jaar hebben we voor het eerst ook een alternatief programma voor de mensen die echt niet willen golfen, maar toch heel de middag aanwezig willen zijn. Met echte omgebouwde jachtgeweren kunt u leren schieten op de weggeworpen ''kleiduif''. Zo kunt u naast netwerken, eten en drinken ook nog iets nieuws leren.
Let op:
Dit is een persoonlijke uitnodiging. Mocht u een collega of partner willen aanmelden, stuur ons dan een mailtje met zijn of haar persoonsgegevens, dan zorgen wij voor een persoonlijke uitnodiging.

Dresscode

Feestelijk – verrassend!
Durf jij iets feestelijks aan te doen waar je collega’s stijl van achterover slaan? Een neon galajurk? Een jasje-dasje met pailletten? Het hoeft natuurlijk niet, maar je past dan wel volledig in het thema van de avond: Laat Je Verrassen! Verras ons!

 

Vervoer en parkeren

Er is genoeg gratis parkeergelegenheid op het terrein van Het Zalmhuis. Je hoeft in je feestelijke outfit dus maar een heel klein stukje te lopen.

Werk je op een VARO locatie buiten Rotterdam en zie je het niet zitten om zelf te rijden, regel dan met je collega’s een taxibusje en kom gezellig samen naar het Zalmhuis. De kosten daarvan kun je declareren via je leidinggevende.

Contact Us Varo 10 Years Benelux

KOM IN
CONTACT

Telefoon
+31 (0)88 100 7000